Over Mij

_MG_0339

Hoi! Mijn naam is Renie Lamers en ik ben freelance illustrator. Naast illustraties voor verschillende bedrijven en organisaties maak ik ook heel veel illustraties op maat voor particulieren. Denk aan geboortekaartjes, trouwkaarten of iets moois voor aan de muur. Verder maak ik graag infographics, affiches, flyers en educatieve illustraties. Qua techniek werk ik het liefst met handmatige technieken als zeefdruk, collages en monoprint en dat zie je ook terug in mijn werk.

renie lamers zeefdruk

Reacties van opdrachtgevers over mijn werk:

“De ideeën die we in ons hoofd hadden voor het geboortekaartje van onze zoon, heeft Renie tijdens een uitgebreide brainstormsessie duidelijk gekregen. Aangevuld met haar expertise, creativiteit en ervaring, werd al snel duidelijk hoe voor ons het perfecte kaartje eruit moest komen te zien. Met veel aandacht en geduld, voor zowel het ontwerp, het drukwerk als voor onze wensen, heeft Renie een voor ons zeer persoonlijk kaartje ontworpen en gedrukt waar we ontzettend blij en tevreden mee zijn!’ (Hanneke en Etienne, geboortekaartje)

‘De vele ideeën die wij hadden voor de uitnodiging van onze bruiloft heeft Renie samengevoegd tot een zeer persoonlijke en mooie uitnodiging.
Zij heeft ons tevens geholpen om ons gastenboek te bedenken. Wat geleid heeft tot een geweldig resultaat.’
(Debbie en Bas, trouwkaart en gastenboek)

‘Renie heeft voor ons een geboorteprent gemaakt. We hadden zelf een idee in gedachten en Renie heeft dit vertaald naar een mooie zeefdruk. Ze hield ons goed op de hoogte van de verschillende fases van het ontwerp- en drukproces en stond open voor aanpassingen. Het contact verliep snel en soepel en we zijn heel blij met het resultaat! (Rombout en Anne, geboorteprent)

‘Wat ons betreft staat Renies enthousiasme met stip bovenaan. Ze heeft veel verschillende ideeën en biedt daarmee dus veel opties, die er stuk voor stuk erg mooi uitzien. We hebben tijdens het ophangen en uitdelen van de posters en flyers van ons festival dan ook veel complimenten gekregen over de vormgeving. Het contact verloopt altijd soepel en snel en Renie is punctueel in haar afspraken, die ze altijd nakomt. Bovendien prijzenswaardig is haar betrokkenheid bij, en interesse in haar projecten.’ (Poëziefestival Onbederf’lijk Vers)

‘We hebben ze binnen, en ze zijn er fantastisch uit! Dank voor je vakmanschap.’ (Nathalie & Pierre, geboortekaartje zeefdruk)

‘De kaartjes zijn goed gelukt! We zijn er blij mee.’ (Marte & Pallieter, geboortekaartje zeefdruk)

‘We hebben alles in goede orde ontvangen en de kaartjes zijn al op de bus. Ziet er supermooi uit, wij zijn blij!!! Heel erg bedankt voor alles.’ (S. Corthals, geboortekaartje)

renie2

Voormalige opdrachtgevers en samenwerkingspartners:

Atelier Indrukwekkend
Breda Promotions
Butik NU
Café Couture
DEENS.nl
De Poffernier
De Warande
Ella Marie
Gemeente Breda
Go 4 Holiday
Grafische Werkplaats RAAF
GGZ Breburg
Heel de Tijd Psychologie
Heijmans
Hip in Beeld
JA! Breda Lunchroom & Wijnbar
KoffieKoppen
L’Ago B ‘The Love Celebration’
Lea Cammeraat Fotografie
Longfonds
Mister Dress Up
Onbederf’lijk Vers Poëzie festival
Op Ruwe Planken
REALmag.
Semi-Lux Inc.
Spelen met Woorden
Stichting Cultuurbehoud Breda
Stichting Electron
Stichting KOP
Studio Toute
Theejoy
Tuna Festival
Wil & Kunnen
XXL Books
Yurr Grafisch Ontwerp
Zen Run
Zwerferf